RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET…ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA, A JAKO JE UKUSAN I ZASITAN!

Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje



Priprema
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.



Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.

Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Bogata baklava sa orasima: Originalan recept iz Bosne!

Sirnica, pogodna i za zamrzavanje

VIC DANA: ŽENA TRAŽI OD MUŽA RAZVOD