Punjeni Bataci! Ekstra ukusno i brzo


Sastojci
pileći batak
kulen
feta sir
žalfija
so
biber
prilog
kukuruz šećerac
feta sir
maslinovo ulje
Priprema
1.
Kost pilećeg batka odvojimo oštrim nožem i uklonimo bez sečenja kožice.Batak zasolimo, pobiberimo napunimo sa oko 4 šnite kulena i 2-3 kockice feta sira i seckanom svežom žalfijom.
2.
Batak zatvorimo i pričvrstimo čačkalicama pa pečemo na vrelom ulju u poklopljenom sudu dok ne poprimi boju pa prevrnemo i pečemo drugu stranu.
3.
Kao prilog možemo poslužiti bareni kukuruz sa maslinovim uljem i feta sirom.
IZVOR:coolinarika.com/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Bogata baklava sa orasima: Originalan recept iz Bosne!

Sirnica, pogodna i za zamrzavanje

VIC DANA: ŽENA TRAŽI OD MUŽA RAZVOD