Punjeni Bataci! Ekstra ukusno i brzo
Sastojci
pileći batak
kulen
feta sir
žalfija
so
biber
pileći batak
kulen
feta sir
žalfija
so
biber
prilog
kukuruz šećerac
feta sir
maslinovo ulje
kukuruz šećerac
feta sir
maslinovo ulje
Priprema
1.
1.
Kost pilećeg batka odvojimo oštrim nožem i uklonimo bez sečenja kožice.Batak zasolimo, pobiberimo napunimo sa oko 4 šnite kulena i 2-3 kockice feta sira i seckanom svežom žalfijom.
2.
Batak zatvorimo i pričvrstimo čačkalicama pa pečemo na vrelom ulju u poklopljenom sudu dok ne poprimi boju pa prevrnemo i pečemo drugu stranu.
3.
Kao prilog možemo poslužiti bareni kukuruz sa maslinovim uljem i feta sirom.
2.
Batak zatvorimo i pričvrstimo čačkalicama pa pečemo na vrelom ulju u poklopljenom sudu dok ne poprimi boju pa prevrnemo i pečemo drugu stranu.
3.
Kao prilog možemo poslužiti bareni kukuruz sa maslinovim uljem i feta sirom.
IZVOR:coolinarika.com/
Primjedbe
Objavi komentar